torsdag 18 augusti 2011

Kurvan dalar..elller nja..planar ut;)

Idag har Vincent & jag fått rå  om varann själva när skolan nu startat..lite tomt var det allt men vi kom snabbt in i våra rutiner;)! Tjejerna var superduktiga i morse trots att de ju hade övernattningsgäster..de var tom snabbare färdiga än annars.
Efter vi vinkat hejdå till tjejerna så blev det långpromenad i det fina vädret.
Sen fick vi ÄNTLIGEN vår torktumlare lagad idag så jag har börjat beta av det stora tvättberget som vi har byggt upp här när det varit regniga dagar..går ju inte att hänga ut lakanen osv..

Idag var det dags för besök hos trevliga Kristina på BVC i Åhus, hon var som vanligt nöjd med Vincents vikt och längd..även om den TRO DET ELLER EJ...har börjat plana ut...;)! Barn som ammas fullt får ofta en rejäl viktuppgång i början men nu i takt med att vanlig mat börjar introduceras och bebisen blir lite mer rörlig så brukar det plana ut lite. Lillkillen väger nu 11850g och är 73cm:).
Hon tyckte dock att nu var det dags att låta Vincent äta även frukost och lagad mat till kvällsmat...och låta amningen vara ett komplement...:(....usch så sorgligt att behöva trappa ner men det är ju ett naturligt steg.
Nu äter han ju en liten lunch och sen ett helt grötmål annars ammas han ju bara men tydligen räcker det inte näringsmässigt längre. Men vi börjar utöka med frukostgröt nu ett tag och tar det lite sakta för annars blir det mjölkstockning..!
Han är en liten vilding nu den annars så lugna bebisen...förflyttar sig på alla möjliga sätt runt här på golvet..snurrar och rullar och hasar..sötnosen <3! Så här söt var han idag när vi busade på golvet!
Från sittande till halvliggande...


sådärja..nu hamnade man på magen..


SMILE morsan..

Provar keps men den är liite stor än..

..Vincent ville bara dra av den hela tiden;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar