tisdag 23 augusti 2011

Bebisbus och overallfunderingar...

Ja..här är jag igen..börjar nästan redan tappa intresset för bloggandet;). Visste ju det..
Helgen gick undan..i lördags skulle vi egentligen fotograferats men det satte blåsten stopp för så vi gör ett nytt försök nästa helg. Söndagen blev det fika & bebistitt, först var Rickard bror med familj här och barnen fick äntligen träffa sin lilla kusin och det var läääängesen minsann. Sen var vi glada åt att få ta en titt på en underbart söt fyra dagar gammal tös, så fiin <3 och bjöds på god kaka:)! Det var ju rena högsommaren så vi grillade minsann lite på kvällen och det har det inte blivit mkt av denna sommaren..

I både igår och idag har Vincent & jag" hängt" på Barbacka, otroligt smart ställe att träffas på när man har små barn...billig fika och jättefint lekrum och barnvänligt som attan:)! Jättemysigt att träffa andra mammalediga med fina bebisar och snacka/fika/mysa med :))! Glad man är åt såna fina vänner <3!
Blev en sväng på stan och letande efter overaller..jag vet det är tidigt men är man för sent ute i denna stad så finns inget kvar ju...VILL VILL ha en superfin overall från MOLO som finns på Vincent affären i stan..men den är ju rysligt dyr...vi får se..

På vägen hem idag handlade vi lite mat och Vincent kunde nu åka i kundvagnen  vilket underlättar betydligt för då kan jag åka o handla själv..det har ju inte funkat när han har varit tvungen att åka barnvagnen. Driftig är man ju (hrmm) men köra båda vagnarna funkar inte riktigt;).
Japp den där tar jag hand om mamma;)




1 kommentar:

  1. Ja men visst börjar man bli lite sugen på höst och vinterkläder. Har ännu inte hunnit ta mej till stan och se vad som finns. Men det är som du säger, ska man ha något så får man vara ute i god tid. Kram

    SvaraRadera